2017 startades Penny et Joli av oss, Jonna Wintstigen och Linnéa Bergman Bihl, efter en gemensam resa. Under varsitt parasoll började vi drömma oss bort till en vardag kantad av lite mer lyx och glamour vid sidan av blöjbyten och husrenoveringar. Där och då växte ett nytt litet universum fram som vi valde att döpa till Penny et Joli. Penny efter Jonnas dotter och Joli som en mix av våra namn, Jonna och Linnéa.

Vi är trötta på att behöva välja mellan strass, syntetiska stenar och rent skräp eller äkta smycken med alldeles för högt pris. Vi saknade ett mellanting där man själv kan komponera ihop sina smycken efter sin budget och ändå få riktigt bra kvalitet.

Vi producerar i Sverige och handplockar våra stenar från ett ädelstenssliperi i Indien med över 20 års erfarenhet och samarbetar även med svenska leverantörer av ädelstenar.

Varje ring bearbetas av en guldsmed och vi arbetar endast med äkta silver och guld – aldrig legeringar.

Penny et Joli vill hylla kvinnligheten och det vackra i livet. Vi vill uppmuntra kvinnor att våga följa sina drömmar och tro på kraften de har inom sig att klara vad som helst!